Plačilo in dostava

Pri JANČInakit spletni trgovini lahko izbiraš med različnimi načini plačila in dostave. Izberi način, ki ti je preprosto najljubši:

  • PLAČILO PO PREDRAČUNU – nakazilo na TRR (UPN obrazec, spletna banka)
  • PLAČILO OB POVZETJU (plačaš poštarju z gotovino, ko dostavi paketek)
  • PLAČILO PREKO PAYPAL sistema

Plačilo po predračunu oz. nakazilo na TRR

Pri plačilu po predračunu oz. nakazilu na TRR znašajo stroški poštnine 2,00€.

Plačaš lahko po predračunu (UPN nalog), kar pomeni, da ti ob dostavi ne bo potrebno plačevati dostavljavcu z gotovino. Priporočamo to možnost, saj je to najugodnejša izbira.

Nakazilo lahko opraviš na bančnem ali poštnem okencu ali najlažje kar preko spletne banke. V tem primeru nakažeš vrednost nakupa skupaj s stroški dostave in pakiranja na TRR (navodila in podatke prejmeš ob naročilu na tvoj posredovani e-naslov).

Paket odpošljemo po prejemu plačila na TRR. Naročilo po predračunu velja 5 delovnih dni. Tako tudi artikle naročene po predračunu hranimo le 5 delovnih dni. Po 5 dneh neplačila, se smatra, da od nakupa odstopaš. Naročilo storniramo in artikle vrnemo v redno prodajo.

Plačilo na TRR podjetja je mogoče samo vnaprej kot predplačilo.

Plačilo po povzetju

Plačilo po povzetju: stroški dostave in plačila znašajo 4,00 € + provizija Pošte Slovenije.

To pomeni, da izbran nakit plačaš z gotovino svojemu dostavljavcu dostavne službe Pošte Slovenije, ko ti ga bo prinesel na dom. Če te slučajno ne bo doma, ti bo dostavljavec pustil listek (za dvig na najbližji Pošti Slovenije, kjer lahko plačaš tudi s plačilno kartico) oziroma te bo poklical, da se dogovorita za dan in uro prevzema.

Pozor! Pri plačilu po povzetju si Pošta Slovenije obračuna provizijo za vplačilo obrazca UPN. Ta strošek ni vračunan v stroške dostave in pakiranja ter nanj nimamo vpliva.

To pomeni, da k stroškom poštnine (3,00 €), Pošta Slovenije zaračuna še provizijo za vplačilo obrazca UPN.

Paypal nakazilo

PAYPAL NAKAZILO: stroški dostave in pakiranja znašajo 4,00€.

Uporabiš lahko tudi najbolj varni plačilni sistem PAYPAL . Podobno, kot pri nakazilu na TRR – tudi tukaj plačaš celotno vrednost nakupa skupaj s stroški poštnine/dostave. To pomeni, da ti ob dostavi ne bo potrebno plačevati dostavljavcu z gotovino.

Plačaš lahko tudi s kreditno kartico, čeprav nimaš registriranega Paypal računa! Za plačilo s kreditno kartico izberi možnost plačilo preko Paypala in sledi napotkom.

OB NAKUPU 50€ (ali več), POŠTNINO ČASTI JANČInakit!

Velja za dostave na območju Republike Slovenije.

Izdelke na vaš naslov odpošljem v 1-2 delovnih dni od prejetega plačila. Izdelki so poslani kot priporočena pošiljka preko Pošte Slovenije. Ta pošiljko dostavi praviloma naslednji dan, uradno pa v roku treh (3) dni.