Postopek nakupa

Ponudba izdelkov

Zavihek »Nakit« vam omogoča ogled ponudbe izdelkov, razvrščenih po kolekcijah. Predstavljeni so s fotografijami, ceno in opisom dimenzij, materialov in barv.

Košarica

Izbrani izdelek dodate v košarico s klikom na gumb »V košarico«, pri čemer se pokaže obvestilo o dodanem izdelku, vi pa lahko nadaljujete z nakupovanjem. Pod ikono »Košarica« oziroma zavihkom »Poglej košarico«, ki se nahaja v zgornjem desnem kotu, lahko ves čas nakupovanja v spletni trgovini spremljate seznam izbranih izdelkov (spreminjate količine, odstranjujete in dodajate izdelke). Izdelek se iz košarice odstrani z gumbom »X« ob izdelku v košarici.

Naročilo

Za nakup ni potrebna registracija. S klikom na »Na naročilo« v košarici se odpre obrazec, kamor vpišete zahtevane podatke in morebitne opombe ob naročilu. Ko s klikom »Oddaj naročilo« zaključite nakup, se pokaže povzetek naročila, ki ga prav tako prejmete na e-poštni naslov, naveden ob naročilu. Pred oddajo naročila preverite pravilnost podatkov. Če želite izdelek poslati kot darilo na drug naslov, v obrazcu izberete »pošiljanje na drug naslov« in vpišete naslov prejemnika. V tem primeru pošiljki dodam sporočilo z imenom pošiljatelja, skeniran račun pa prejmete na e-poštni naslov.

Vsako naročilo, oddano v spletni trgovini JANCInakit.com, pregledamo in obravnavamo še isti dan oz. najkasneje naslednji delovni dan po oddaji naročila. V kolikor to ni izvedljivo, na vstopno stran obesimo obvestilo o morebitni zamudi.

Embalaža

Izdelek prejmete v darilni vrečkici ali darilni škatlici in vse skupaj še v obloženi kuverti.