Nakit po naročilu

Draga moja,

tukaj si z razlogom, ker med brskanjem po aktualni ponudbi nisi našla svojega unikatnega kosa in si želiš nekaj posebnega samo zate. Izpolni spodnji obrazec kar se da natančno, če se pojavi kakšno dodatno vprašanje, ti pišem na mail.

 Tukaj si z razlogom, ker si želiš svoj, prav ekstra zate izdelan unikaten nakit!

[contact-form-7 id=”489″ html_class=”default”]

Kaj sledi 🙂

 

  • Oddaš naročilo/povpraševanje preko obrazca zgoraj, nato bom na tvoj e-mail odgovorila v najkrajšem možnem času, najkasneje v roku 24 ur.
  • Pri unikatnih izdelkih narejenih po naročilu, se dogovoriva kakšne so tvoje osebne želje glede barve, oblike, dolžine, velikosti,..
  • Ko je dogovor sklenjen in potrjen, ti bom poslala predračun z vključenimi stroški pošiljanja in se lotila dela.
  • Pri nakitu  po naročilu vedno naredim 2 ali pa 3 različne variante. Dokončane izdelke poslikam in ti pošljem fotografije na mail. Pri slikah lahko pride do manjšega odstopanja pri barvah, zaradi svetlobe pri slikanju in nastavitev na računalniku ali mobitelu.
  • Ko mi pošlješ po mailu potrditev da je izdelek ok oz. za katero varianto si se odločila, te prosim da poravnaš predračun v 3 delovnih dneh. Ko je nakazilo vidno na mojem računu, bo paketek z unikatnimi izdelki oddan s priporočeno pošiljko na Pošto Slovenije.

POMEMBNO!

Pri unikatnih izdelkih, ki so izdelani po naročilu in so prilagojeni tvojim osebnim željam, vračilo ni možno. Prav tako na unikatne izdelke po naročilu NE veljajo popusti in znižanja.